Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Mounted games kurs

mgVi har nå gleden av å holde introduksjonskurs i Mounted games. Kursene starter med de vanligste øvelsene og grunnleggende forståelse for hvordan ri games. Øvelsene vil bli gått gjennom en for en og vi avslutter kurset med å sette opp lag.

 

 

Kurset settes opp følgende datoer

7. feburar
28. februar
20. mars

Tid: 09:00 -11:00

Pris: 1150,-

Instruktør : Veronika Kjensli Strøm – Veronika er en aktiv games rytter med mange sesonger bak seg

 

Vi deler inn i grupper etter ferdigheter. Det er maks 5 pr gruppe.

Dersom vi har kapasitet vil vi sette opp en drop in gruppe på alle datoene der man kan melde seg på kun en dag og få prøve seg på en øvelse eller to. Pris på drop  in timen er kr 450,-.

Rideferdighet: Dette er et kurs der du må ha kontroll på trav og begynt å galoppere. Er du i tvil om dette er for deg, så kan du ta kontakt med oss på tlf eller send en e-post.

Arrangementet er for alle ryttere i alle aldre. Vi vil bruke ponniene og de små hestene våre.  Det må minimum være 4 stk for at kurset blir arrangert. Ridningen skjer på eget ansvar.

Hva er Mounted games? – Mounted Games er stafett på ponnier utført i høy fart og med høy presisjon av ryttere i ulike aldersgrupper. Siden denne ridegrenen ble introdusert i Norge i 1999 har flere ryttere gått hele veien fra barneridning til konkurranseridning. Mange mener at med så mye lek og gryende action for de minste får de en brattere lærekurve. De kommer raskere dit hvor bruk av hjelpere og grunnleggende rideferdigheter har virkning for mestringen til hvert barn.

Påmelding sendes på e-post til ovrefoss@online.noeller pr tlf 22 10 74 87. Bindende påmelding. Depositum på kr 500,- vil bli fakturert ved påmelding

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no