Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Aktivitstilbud

Knøtte Drop in

Pris:  kr 160,-
Tid: søndager kl 13:30 ( oppmøte 30 min før  – ingen påmelding)

Vi tilbyr drop in time for barn fra 4 år og oppover som ønsker å ri litt , men som ikke er klare for å begynne på stelle-/ridekurs ennå. Eller de som har begynt på kurs og som ønsker å ri litt mer
 Knøtte drop in timen vil i hovedsak foregå utendørs. Oppmøte er 30 min før (kl.13.00) timen starter.

Dersom været på høsten/vinteren tilsier at det ikke er hyggelig å ri ute, vil ridningen foregå i ridehallen. Det er ingen krav til ridekunnskaper for å være med på knøtte drop in timen, men elevene må ha med seg en voksen person til å leie.

Helgekurs

ØFG skreddersyr helgekurs for deg og dine venner. Vi kan tilby alt fra heldags kurs med to rideøkter og teori, til en ridetime der dere bestemmer innholdet. Det er også mulighet til å låne varmestua for lunsj, eller bare en kopp kaffe før eller etter ridningen. Det er ingen krav til ferdigheter, da vi setter opp kurs etter nivået på deltakerne.

Vektgrense:
Vi har en vektgrense på 90 kg i rideskolen på hest. Dette av hensyn til hestene.

Privat timer

Vi tilbyr privat timer på både hest og ponni. Privat timene settes opp på fredager mellom kl 14-17 og i noen helger i måneden. Oversikt over de helgene vi har privat timer finner dere på terminlisten som ligger ute på sidene våre. Privat timene i helgene settes opp mellom kl 8-14 på lørdager for hest og og kl 8-13 på søndager for ponnier.

Bursdagsfeiring

Vi kan tilby bursdagsfeiring på Øvre Fossum gård. Dere får her 1 1/2 time i stallen med stell av ponniene og ridning. Inkludert i prisen er da også lån av varmestua for kakespising.
Pris kr 250,- per pers (minimum 10 personer)

Drop-in timer

Pris: kr 360,-

Hest:
Fredag kl 11:00
Lørdag kl 14:00

Ingen påmelding og oppmøte er 30 min før timen begynner.

Rideleir om sommeren og påskeleir

ØFG tilbyr dagrideleir man-ons i påsken og om sommeren  i uke 26 og 27 på Øvre Fossum gård. Deltakerne vil denne uken få tildelt en egen hest. Denne hesten vil deltakerne ha ansvaret for å stelle, møkke og fore hele dagen/uken. Den samme hesten vil bli brukt til all undervisning. Vi legger derfor stor vekt på at hest og rytter passer sammen. Det vil i løpet av uken være undervisning i både sprang og dressur. Deltakerene vil ri to ganger om dagen. I tillegg til ridingen vil det bli undervist teori midt på dagen. Det vil også være noe turridning. For mer informasjon og påmelding send e-post til ovrefoss@online.no


Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no