Ledig stilling

Søker to ridelærer til rideskolen

Vi søker ridelærere til rideskolen vår fire kvelder i uken, samt helgekurs med oppstart over nyttår. Vi søker to ridelærere som kan dekke opp disse fire kveldene. Fordeling av kvelder gjøres etter ønsker fra søkerne.

ØFG har i dag oppstallet over 40 stk hester og ponnier hvorav 10 stk er privateide og resten går i rideskolen. Rideskolen går fra mandag til fredag fra kl 16:00 – 21:00 og vi har ponnikurs for de minste og hestekurs for de over 12 år. Ridekursene er fra helt nybegynner til videregående ryttere som har ridd i mange år.

Vi har behov for en person med gode faglige kunnskaper innen undervisning i rideskole, og med evne til å arbeide med mennesker i alle aldre. Personen bør ha gode samarbeidsegenskaper, samt være i stand til å jobbe selvstendig og strukturert. Vi kan tilby en interessant og allsidig oppgaver på et av Oslos største ridesenter. Lønn og arbeidsvilkår blir vi enige med den rette om. Mulighet for stallplass stedet. Dersom dette er noe for deg, kontakt snarest daglig leder Anne Habberstad tlf 48105031 , eller bruk e-post ovrefoss@online.no

 


Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no