Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Sommerkurs uke 26 og 27 for ungdom og voksne

Alison dressur litenØvre Fossum gård arrangerer sommerkurs i dressur og sprang i uke 26 og 27. Kurset er et intensivkurs beregnet for ungdom og voksne ryttere. Kurset vil gå fra mandag til fredag og elevene vil første dagen få utdelt en hest som de vil ha hele uken.

Formålet med kurset er å gi elevene en intensiv og personlig instruksjon over flere dager. Dette vil gi rytterne en bedre rytterfølelse og utfordringer fra dagen før, vil kunne tas opp igjen og øves på dagene etter. Elevene vil også få muligheten til å bli godt kjent med den hesten de rir. Kurset vil legge vekt på sits og rytternes innvirkning på hesten. Vi starter dagen med teori rundt dagens øvelser. Filming av elevene vil også bli brukt i teoriundervisningen.

Dressur: 17:00-18:30
Elevene må her ha kontroll på skritt, trav og galopp på hele banen. Kurset vil fokusere på å få hestene til å gå i form samt dressurøvelser. I tillegg vil kurset fokusere på sits, balanse og rytterens innvirkning på hesten.

Dressur med sprang : kl 18:30-20:00
Elevene må her ha kontroll på skritt og trav og galopp. Kurset vil i hovedsak fokusere på sits, balanse og rytterens innvirkning på hesten. Det vil og også være bomøvelser og noe sprang ridning

Kurset koster kr 2600,-

Dags plan
Oppmøte og utdeling av hest (kun 1. dagen)
Teori
Ridning

Spørsmål kan sendes til ovrefoss@online.no. Påmeldingen gjøres via terminlisten her https://www.ovrefossumgard.com/?p=1379 Klikk på ønsket uke og følg linken

Det må minimum være 4 deltakere for at kurset skal bli avholdt. All ridning skjer på eget ansvar

Om du har lyst til å være med, men ikke føler at du stiller innenfor de kravene som er satt til ferdighet, så ta allikevel kontakt. Blir dere mange så setter vi opp et kurs til dere.

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no