Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Dressur med sprang kurs i jula for ponni og hest

9507458-equestrian-sportØvre Fossum gård arrangere sprang kurs Torsdag til Søndag i romjula. Deltaker for tildelt en hest som de har hele kurset. Kurset vil starte med bom øvelser og teknisk riding og så vil man jobbe seg fram mot å hoppe en bane siste dagen

 Hest og ponni:         Torsdag 27.12.2018-Søndag 30.12.2018
Torsdag og fredag klokken: 17.00 – 18.30

Lørdag og søndag klokken 11.30 – 13.00

 Kurset koster kr 1800,-

Deltaker møter opp i forkant av kurset, for å pusse og gjøre klar hesten/ponnien, og alle deltakerene må sette av tid til å sale av, stelle og gi hestene sine vann etter kurset. Deltakerne blir delt inn i to grupper etter alder og ferdigheter

Rideferdighet: Du må kunne trave og galoppere på egenhånd. Dersom du er i tvil, snakk med ridelæreren din. 

Arrangementet er for både ponni og hest ryttere, men anbefalt alder er 9 år og oppover. Det må minimum være 4 stk for at kurset blir arrangert.  Ved få påmeldte vil vi slå sammen hest og ponni. Dersom det blir kun en gruppe vil tiden kunne endres. Ridningen skjer på eget ansvar.

Påmelding sendes på e-post til ovrefoss@online.no. Bindende påmelding.

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no