Rideleir i påsken

13639791-cute-little-girl-on-a-horseØvre Fossum gård  tilbyr dagrideleir i påskeuka mandag-onsdag. Deltakerne vil få tildelt egen hest de skal ri, og ha ansvaret for hele kurset. Vi legger derfor stor vekt på at hest og rytter passer sammen. Deltakerne vil også ha stalltjeneste der de vil være med på å møkke og fore hestene. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, og i tillegg ha mye moro og få nye venner.

Pris:  kr 1700,-

Dagsplan

08:30            Oppmøte
08:45            Stell av hester
10:00            Ridning på bane
11:30            Lunsj
12:00            Hestekunnskap
13:00            Ridning på bane/Tur riding
15:30            Avreise

Ridning: Det vil i løpet av uken bil undervisning i sprang og dressur,og  i tillegg til turridning. Det er lagt opp til to rideøkter om dagen, samt en time med teori undervisning. I løpet av uken vil det også være innføring i voltige daglig stell, sikkerhet og håndtering av hest. En mer detaljert oversikt vil bli gitt til deltakerne etter påmelding.

Rideferdighet: Det er ingen krav til rideferdighet på rideleiren. Elevne vil bli delt opp i grupper, og undervisningen tilpasses nivået til deltakerene.

Anbefalt alder fra 9 år og oppover, men andre interesserte må gjerne ta kontakt. Det er påbudt med ridehjelm,ridestøvler/ridesko og sikkerhetsvest anbefales.  All ridning skjer på eget ansvar.Det må minimum være 6 deltakere for at kurset skal bli avholdt.

Påmelding og spørsmål kan sendes til ovrefoss@online.no. Påmeldingen må innholde, navn, alder, hvor lenge deltakeren har ridd,uke og tlf nr. Påmeldingen er bindende. Depositum på kr 900,- blir fakturert sammen med bekreftelse på plass.

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no