Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Stevne trening lørdag 28. april

Lørdag 28. april arrangerer ØFG stevne trening for elever i rideskolen.Dette er et sosialt og uformelt arrangement for deg som vil prøve å ri igjennom ett dressurprogram eller som ønsker å trene til neste stevne.  Vi vil ha klasser på flere nivåer, så alle kan være med.Vi hjelper deg igjennom  programmet om nødvendig.  Alle deltakere vil få sløyfe.

Start kl 9:30

Program

  1. Skritteprogram
  2. LD:1 NRYF 2010
  3. LC:1 NRYF 2010
  4. LB:4 NRYF 2009

 Startavgift kr 200,-
(start avgiften inkluderer teori time onsdag  25. april )

 Plan
I forkant av stevnet vil vi ha en teori time onsdag  25. april kl 18:00 – 19:30.

Der vil vi gå gjennom stevne dagen fra start til slutt, teori om regler og hva man skal tenke på når man rir program. Alle som skal starte bør komme. Vi oppfordrer foreldre til å være med på teoritimen slik at de kan bistå på stevnedagen. Vi følger Norges rytterforbund sitt reglement . (www.rytter.no)

Rideferdighet
Arrangementet er for ryttere på alle nivåer. De startende vil bli delt inn i klasser etter ferdighet. Snakk med ridelæreren din om hvilken klasse du bør starte.

 Arrangementet er for både ponni- og hest ryttere.Kafeteriaen vil være åpen. Familie og  venner er  velkomne! Ridningen skjer på eget ansvar.

 Påmelding kan sendes på e-post til ovrefoss@online.no eller fylles ut, underskrives og legges i postkassen til ØFG, den grønne.Dersom deltakeren er under 18 år må foresatte underskrive. Bindende påmelding.Betaling skjer på stevnetreningsdagen. Påmeldte som ikke møter blir fakturert i etterkant.













Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no