Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Intensivkurs 10.-12. Mai

Hest        Torsdag 10. Mai- lørdag  12.Mai

                   Torsdag     kl. 12.00-13.30     Fredag  kl. 19.30 – 21.00     Lørdag kl. 12.00 – 13.30

  

Intensivkurs er beregnet for ungdom og voksne ryttere. Kurset vil gå fra Torsdag til Lørdag og elevene vil første dagen få utdelt en hest som de vil ha alle dagene.  Formålet med kurset er å gi elevene en intensiv og personlig instruksjon over flere dager. Dette vil gi rytterene en bedre rytterfølelse og utfordringer fra dagen før, vil kunne tas opp igjen og øves på dagene etter. Elevene vil også få muligheten til å bli godt kjent med den hesten de rir. Kurset vil legge vekt på sits og rytternes innvirkning på hesten.Det vil også være ridning av øvelser. Vi starter dagen med teori rundt dagens øvelser. Deltakerer på kurset må beregne tid til å sale av hestene og stelle disse etter kurset.

Kurset koster kr 1500,-

Dags plan

Oppmøte og utdeling av hest (kun 1. dagen)

Teori

Ridning

Deltaker møter opp i forkant av kurset, for å pusse og gjøre klar hesten og alle deltakerene må sette av tid til å sale av, stelle og gi hestene sine vann etter kurset.

Rideferdighet: For å være med på kurs må du i tillegg kunne galoppere på egenhånd. Dersom du er i tvil, snakk med ridelæreren din.

Arrangementet er for ryttere på hest . Det må minimum være 4 stk. for at kurset blir arrangert. Maks Antall er 6 stk.  Ridningen skjer på eget ansvar.

Påmelding  og sprøsmål kan sendes på e-post til ovrefoss@online.no. Bindende påmelding.

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no