Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Rideleir sommeren 2024

Øvre Fossum gård  tilbyr dagrideleir i uke 26 og uke 27. Deltakerne vil få tildelt egen hest de skal ri, og ha ansvaret for hele uken. Vi legger derfor stor vekt på at hest og rytter passer sammen. Deltakerne vil også ha stalltjeneste der de vil være med på å møkke og fore hestene. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, og i tillegg ha mye moro og få nye venner. Vi avslutter uken med en oppvisnig for familie og venner etterfulgt av grilling og hygge.

Ridning: Det vil i løpet av uken bil undervisning i sprang og dressur, og  i tillegg til turridning. Det er lagt opp til to rideøkter om dagen, samt en time med teori undervisning. I løpet av uken vil det også være innføring i voltige, pussing av saltøy, daglig stell, sikkerhet og håndtering av hest. En mer detaljert oversikt vil bli gitt til deltakerne etter påmelding.

Rideferdighet: Det er ingen krav til rideferdighet på rideleiren. Elevene vil bli delt opp i grupper, og undervisningen tilpasses nivået til deltakerne.

Bespisning: Deltakerne må ha spist frokost før de kommer. Alternativt kan de ha med seg matpakke som de spiser ved oppmøte. Barna må også ha med seg lunsj

Pris:                kr 3900,-

Dagsplan

08:30            Oppmøte
08:45            Stell av hester
10:00            Ridning på bane
11:30            Lunsj
12:30            Fore hestene
13:00            Teori
15:00            Ridning på bane/Tur riding
15:30            Avreise

Anbefalt alder fra 9 år og oppover, men andre interesserte må gjerne ta kontakt. Det er påbudt med ridehjelm,ridestøvler/ridesko og sikkerhetsvest anbefales.  All ridning skjer på eget ansvar. Det må minimum være 4 deltakere for at kurset skal bli avholdt.

Spørsmål kan sendes til ovrefoss@online.no. Påmeldingen gjøres via terminlisten her https://www.ovrefossumgard.com/?p=1379 Klikk på ønsket uke og følg linken

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no