Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Bursdagsfeiring

Vi tilbyr bursdagsfeiring på Øvre Fossum gård etter avtale i helgene. En av våre dyktige ridelærere vil være med bursdagsbarnet og gjestene i stallen i 1 ½ time. 

Vi tilbyr bursdagsfeiring på Øvre Fossum gård etter avtale i helgene. En av våre dyktige ridelærere vil være med bursdagsbarnet og gjestene i stallen i 1 ½ time.  Det vil bli stell av ponniene og ridning. Ridningen vil være preget av lek og tilpasset nivået på gjestene. Det er ikke krav til rideferdigheter hos gjestene. Det er også mulig å komme med ønsker til hva man skal gjøre.

Inkludert i prisen er bruk av varmestua for mottak av gjestene i forkant av ridningen og eventuelt bevertning etter at gjestene har vært i stallen. Varmestua har bord og stoler samt to kokeplater og en liten komfyr. 

Dekketøy er ikke inkludert. Varmestua skal forlates i samme stand som ved mottak. Dekking av bord og rydding av varmestua kan avtales mot tillegg i prisen.

Pris er kr 200,- pr  pers (minimum 10 personer)

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no