Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Ridefysioterapi

Det er nå etablert tilbud om ridefysioterapi på Stovner Ridesenter.

Ridefysioterapi er en behandlingsform der fysioterapeuten bruker hestens bevegelser som grunnlag i behandlingen. Når man rir overføres hestens rytmiske bevegelser til rytteren. Disse bevegelsene hjelper til å trene opp balanse i overkroppen, styrke muskulaturen generelt og virker løsgjørende på muskulære spenninger. Ridefysioterapi het tidligere terapiriding. Her blir fysisk aktivitet og fysioterapi kombinert i samvær med et stort og trygt dyr.

Fysioterapeut Siv har ledige plasser

Tirsdager kl 15.00:

Gruppe for barn med ulike handicap og utfordringer (f eks Downs, CP, autisme, ADHD, ME)

Fredager kl 12.30 på Stovner:

Gruppe for barn med ulike handicap og utfordringer (f eks Downs, CP, autisme, ADHD, ME)

Bidragstaksten dekker selve fysioterapibehandlingen, men det tilkommer hesteleie som faktureres direkte av ridesenteret. Barnet må ha med seg en voksen ledsager som kan leie hesten. Leier vil få opplæring av hestekyndige.

For påmelding eller spørsmål kontakt  Siv på 97 78 48 80 eller siv@neraker.com

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no