Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Tilrettelagt ridning for personer med ulik funksjonsevne

Stovner ridesenter tilbyr aktiviteter med hest rettet mot personer med ulik funksjonsevne på tirsdager kl 19:00-20:00. Ridekurs er mest rettet mot ungdom og voksne men i bunn og grunn er vi åpne for alle. 

Ridekurset gjennomføres på snille og trygge hester og med ridelærer med lang erfaring. Kurset er tilrettelagt for personer med ulik funksjonsevne og og undervisningen tilpasses elevene. Vi legger vekt på gode opplevelser med hest og mestringsopplevelser for elevene. Elevene må ha med seg leier og vi tilbyr opplæring for leierne om det er nødvendig. Om eleven ikke kan ha med seg leier så kan vi skaffe dette mot et tillegg i prisen

Kurset starter i uke 34 og går fram til og med uke 2 i 2024. I alt 20 ganger og koster kr 6800,-.

Spørsmål og påmelding kan sendes til ovrefoss@online.no

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no