Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Voltigekurs torsdager kl 16-17 fra uke 10

I uke 10 starter vi et voltigekurs på torsdager fra kl 16-17

Voltige er turn på hesteryggen. Voltige passer for dere som ønsker å øve på balanse på hesteryggen og som liker nye utfordringer. Balanse øvelsene vi har i voltigen er noe man tar med seg i annen riding og er med på å forme forståelsen for videre riding.

I voltigen lærer du å utføre forskjellige øvelser på hesten. Gangartene som brukes i voltige er skritt og galopp. Vi setter nå opp et nybegynner voltige kurs der vi begynner øvelsene i skritt og vil ha av og på hopping i alle gangarter. For å være med på kurset må du minimum ha gått et halvt år på ridekurs og aldersgrensen er 9 år og oppover

Kurset går over 8 ganger og koster kr 1600,-

Påmelding og spørsmål kan sende til ovrefoss@online.no

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no