Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Sitstrening med Cathrine Guttormsen

Helgen 25.-26. februar ønsker vi velkommen til Cathrine Guttormsen for et spennende kurs med mye påfyll av teori, analyse og trening både med og uten hest.

Fredag klokken 17.30-20.30 starter vi med et foredrag om rytterens anatomi og hvordan rytterens holdning påvirker hesten. Foredraget varer i ca. 3 timer hvor deltageren vil få en grundig innføring i anatomi av rytter kroppen og hestekroppen og hvordan disse påvirker hverandre. Her vil det bli gjennomført en analyse av hver deltager.

Lørdag klokken 08.30-09.30 starter med en treningsdel (for de som ønsker det) hvor vi spesifikk begynner arbeidet med å endre rytterens holdning og sits, en ridedel hvor Cathrine videre arbeider gjennom rytterens posisjon og beveglsemønster og hvordan det innvirker på hestens balanse og muligheter til å utføre oppgavene rytteren ber om. Gruppene vil ri aktivt i 45min og være på 3-4 ryttere.

Dette får du på kurset:

  • 3 timers foredrag og faglig gjennomgang av rytters anatomi
  • Analyse av egen kropp og sits
  • Sits og balansetrening tilpasset rytteren uten hest
  • Sits og balansetrening på hesteryggen

Høres dette spennende ut ta en titt på siden til Cathrine (www.smartequipage.no)

Vidioer av sitstrening finner du her

Påmelding til ovrefoss@online.no

Dette er et kurs som normalt sett ville kostet ca 4000 kr, men Stovner ridesenter har fått en knalldeal og kan tilby dette til 1500 kr. Påmeldingen er åpen for alle

Det vil være muligheter for å melde seg på som observatør: 500 kr

Som observatør er du tillskuer til opplegget og deltar ikke aktivt i treningen, men får se på alt som blir gjennomgått både i teoriundervisningen og rideundervisningen

Det må være minimum 9 påmeldte for at kurset gjennomføres

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no