Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Hestepasserkurs 20. august

Vi setter opp nytt hestepasser kurs søndag 20. august. Dette er kurset for deg som ønsker å være i stallen og bidra med å øke trivselen til hestene og ponniene våre her på Stovner ridesenter. Kurset er også åpent for det som bare ønsker å lære litt mer om hest. Som hestepasser vil du få ansvar for en av hestene/ponniene på stallen og skal med dette stelle med, og for den.

Vi vil gå gjennom håndtering av hest/ponnier og hva hestene/ponniene trenger av daglig stell samt vedlikehold av utstyr.

Vi ønsker at hestepasserne er i stallen minimum to ganger i uken, samt ca. en helg i måneden. I helgene er de med på stallarbeid, foring, puss og stell, samt noe ridning. Det å være hestepasser gir en forsmak på å ha egen hest uten kostnadene. Vi på Stovner ridesenter håper du vil være med å bidra til en hyggelige dager for hestene og ponniene våre.

Kurset vil gå gjennom:

  • Regler i stallen
  • Håndtering av hester/ponnier
  • Våre forventinger til hestpasserene
  • Goder som hestepasserene får

Kurset koster kr 500,-

Kurset går fra kl 09:00-14:00. Det vil være en lunsj pause midt på dagen hvor vi griller pøler i grillhytta. Om du av en eller annen grunn ikke spiser pølser så ha med egen mat. Barna må også ha med seg egen drikke.

For spørsmål og påmelding send mail til ovrefoss@online.no

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no