Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Kompensasjon til ponni ryttere

Det er nå satt opp turer for ponni ryttere som kompensasjon for tapte timer under nedstengningen i våres.

Vi hadde ønske og planer om å få laget noen arrangementer for ponni rytterne av type ” en dag i stallen” men vi ser at 1 meters regelen fremdeles gjelder og sannsynligvis vil vare ut året. Av den grunn setter vi nå opp turer for ponni rytterne på samme måte som vi gjorde for ryttere på hest.

Turene er for de rytterne som gikk på kurs i våres og som mistet en del timer i forbindelse med at stallen var stengt ned. For at vi skal klare å gi et tilbud til alle som dette gjelder er følgende viktig

  • Hver elev kan kun melde seg på en tur
  • Vær sikker på at du kan delta før du melder deg på!
  • Selv om dette ikke koster penger så er det ikke gratis. Vi bruker tid og ressurser på å gjennomføre dette for dere. Har du meldt deg på så behandle påmelding med samme forpliktelse som om du skulle betalt for det.
  • Påmeldinger der elevene ikke møter opptar en plass som andre kunne benyttet.
  • Alle barn må ha med foresatte til å hjelpe til med å stille stigbøyler og hjelpe barna ved behov. Vi deler opp elevene i to grupper. En gruppe til de som trenger leiere (det er da foresatte som må leie) en gruppe med elever som rir alene.
  • Klikk på ønsket tur og følg linken for påmelding. Har du spørsmål så er det bare til å ta kontakt på e-post ovrefoss@online.no

Følgende turer er nå satt opp

Mandag 10. august kl 17.30
Tirsdag 11. august kl 17.30
Onsdag 12. august kl 17.30
Torsdag 13. august kl 17.30
Fredag 14. august kl 16.30
Fredag 14. august kl 18.00
Søndag 16. august kl 09:00
Søndag 23. august kl 09:00
Søndag 23. august kl 10.15

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no