Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Drop in time fredag 15. mai og lørdag 16. mai

Vi åpner nå også for drop in timer på hest både på fredag kl 11 og lørdag kl 14:00.

Oppmøte til drop in timene er ute. Ellers går fredag går drop in timen som normalt og det er bare til å møte opp min 20 min før timen starter. For å være sikker på at det ikke kommer flere på timen på lørdag enn det vi kan håndtere, så må man melde seg på timen her
 https://www.deltager.no/dropin_16_mai . Timen kl 14.00 er full så vi har satt opp en time til kl 15:00 påmeliding gjøres her
https://www.deltager.no/drop_in_time_lordag_16_mai_kl_15 . Bare send en mail til ovrefoss@online.no dersom du ikke får meldt deg på fordi det er fult så lager vi et arrangement til kl 15:00. Drop in timen er på hest for ungdom og voksne. Du må ha ridd så mye at du behersker å ri i trav og gjerne også prøvd å galloppere for å være med på timen

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no