Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Kurs på ponni i vinterferien 19.-23. februar

imagesCA2M9FYKHar du lyst til å ri litt mer i vinterferien ? Vi tilbyr intensiv kurs på ponni i vinterferien mandag 19. – fredag 23. februar. Elevene vil ri samme ponni alle dagene. Kurset vil ha dressur, sprang, tur, mounted games og voltige. Øvelser og hinder vil bli tilpasset nivået til deltakerne. Det er ingen krav til rideferdigheter for å bli med

Kurset vil fokusere på stell av ponniene og ridning.  Vi vil dele opp gruppen i nivåer dersom det blir mange påmeldte eller det er stor forskjell på nivået på de påmeldte. Tiden vil da også bli litt endret.

Tid: kl 11:30-13:00

Ridelærer: Thea

Pris: kr 1600,-

Send e-post til ovrefoss@online.no for påmelding og spørsmål

 

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no