Nye kurs på høstterminen 2017

Vi starter nye kurs i uke 34.

Nedenfor er informasjon om nye kurs

Stelle-/ridekurs på ponni blir startet på tirsdager kl 17:00 og fredager kl 17:00.

Knøttekurs går på torsdager kl 17:oo  for barn fra 3 år og oppover. Det er ridning på små ponnier  med mest fokus på morro og det å bli vant med hester. Dette er et kurs for de som ønsker litt ekstra støtte fra foreldrene sine i begynnelse eller ikke er gamle nok til å begynne på vanlig ridekurs. Elevene over 6 år kan flytte over på vanlig ridekurs når de er klare for det. Elevene må ha med seg en voksen til å leie. Påmeldinger og spørsmål kan sendes til ovrefoss@online.no.

Morgen ridning. Vi starter et tidlig kurs på onsdager kl 07:30 så fort vi har nok påmeldte til dette. Dersom du er interessert så send oss en e-post til ovrefoss@online.no

 

 

 

 

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no