Warning: Undefined variable $html in /home/4/o/ovrefossumgard/www/wp-content/themes/ofg/header.php on line 58
 

Nye kurs på høstterminen 2018

Har du lyst til å begynne å ri? Vi har kurs for folk i alle aldre og på alle nivåer, og vi starter nye nybegynnerkurs for både barn og voksne til høsten. bridlingNye  kurs starter i uke 34 og kurset går fram til og med uke 2 i 2019

Nedenfor er informasjon om nye kurs. Om du allerede kan ri så ta kontakt for å se hvilke kurs vi har som kan passe for deg

Vi starter  nybegynnerkurs på ponni på

onsdager kl 17:00-18:00
torsdager kl 18:00-19:00
fredager kl 18:00-19:00

Knøttekurs går på torsdager kl 17:oo  for barn fra 4 år og oppover. Det er ridning på små ponnier  med mest fokus på morro og det å bli vant med hester. Dette er et kurs for de som ønsker litt ekstra støtte fra foreldrene sine i begynnelse eller ikke er gamle nok til å begynne på vanlig ridekurs. Elevene over 6 år kan flytte over på vanlig ridekurs når de er klare for det. Elevene må ha med seg en voksen til å leie.

Nybegynner kurs på hest for voksne og ungdom startes på onsdager kl 19:00

Påmeldinger og spørsmål kan sendes til ovrefoss@online.no.

 

 

 

 

Øvre Fossum Gård © 2010 - hipportalen.no